HABERO Events, uw partner voor alle evenementen!

HABERO Events, uw partner voor alle evenementen!

18 november 2016 0 Door Koen

Op 14 oktober 2016 hebben Bert Medema, Robert Terschegget en Harm Jan Smid hun krachten gebundeld onder de bedrijfsnaam HABERO Events. Wij staan garant voor goed georganiseerde evenementen van diverse pluimage.

Wij zijn al jarenlang bekend met het organiseren van darttoernooien van verschillende grootte en met verschillende partners. Van daaruit is het idee ontstaan om onze horizon te verbreden naar de organisatie van andere evenementen. Hierin zullen wij in de toekomst onze expertise gaan uitbreiden.

Als HABERO Events staan wij voor toegankelijke evenementen, waar het vermaak voor deelnemers en publiek een prominente plaats heeft.

Het eerstkomende evenement staat gepland voor 24 februari 2017 in Heerenveen. Daar organiseren wij in samenwerking met de Fryslân Fean Plaza een groots surprise koppel darttoernooi. Hieraan wordt medewerking verleend door enkele Lakeside dartlegendes zoals Tony O’Shea, Darryl Fitton, Ted Hankey en Andy Fordham. In hetzelfde weekend wordt op zondag 26 februari 2017 in de Rodenburghal in Leek een groots darttoernooi georganiseerd met een gegarandeerde hoofdprijs van 600 euro. Ook op dit evenement zullen de Lakeside dartlegendes aanwezig zijn. Voor meer informatie over deze toernooien en overige informatie, verwijzen wij graag naar onze website www.habero-events.nl

In de toekomst gaan wij ons bezig houden met andere evenementen, waarbij de nadruk ligt op toegankelijkheid en vermaak voor deelnemers en publiek. Voor een ieder zal het aantrekkelijk zijn om de evenementen te bezoeken.
(Tekst Terschegget-Habero Events)

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:      NeokComp Fotografie Roden

Twitter:          @NCF Roden