2021-08-22 Prachtig optreden van Soul Vibration bij Brinkpop in de Tuun (Café Ensing in Peize)

2021-08-22 Prachtig optreden van Soul Vibration bij Brinkpop in de Tuun (Café Ensing in Peize)

23 augustus 2021 0 Door Koen

Het was weer, i.v.m. het weer, even afwachten of Brinkpop in de Tuun bij Café Ensing in Peize. Dit keer hield het eens op tijd op met regenen, zodat het geplande optreden van Soul Vibration gewoon door kon gaan. Om 4 uur ging het voor een goed gevulde tuin met publiek, gelijk los met prachtige soulmuziek uit de jaren 60 en 70.. Uw fotograaf Koen Wieringa was er tijdens de eerste set, waarvan hieronder de 2 prachtige fotoseries zijn samengesteld.

Serie 1

Serie 2

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.