2021-05-01 ‘t-Is weer gezellig bij Streekproductenmarkt in Leek

2021-05-01 ‘t-Is weer gezellig bij Streekproductenmarkt in Leek

1 mei 2021 0 Door Koen

Het is weer de eerste zaterdag van de maand. Dan strijken vele standhouders weer neer op de Streekproduktenmarkt Nienoord, gehouden op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt in Leek. Het weer is prima, wat aan de frisse kant en toch ook een lokale bui. Maar dat mag de pret niet drukken. De gezellige sfeer en de altijd goedgehumeurde standhouder leggen een deken van warmte over de klanten heen.

Geniet van de uitgebreide fotoreportage, gemaakt en samengesteld door uw fotograaf Koen Wieringa. (NeokComp Fotografie)

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.