2020-11-07 Streekproductenmarkt Nienoord in goed humeur

2020-11-07 Streekproductenmarkt Nienoord in goed humeur

7 november 2020 0 Door Koen

De Streekproductenmarkt Nienoord, weer te gast op het terrein van Landgoedboerderij Oosterheerdt, heeft weer een prima marktdag achter de rug. Ondanks de verzwaarde corona-maatregelen mocht deze markt toch doorgaan. De kramen van de standhouders werden in de ochtend goed bezocht, zodanig dat her en der al schaarste was van bepaalde producten. Door het mooie weer en de goede sfeer ter plaatse, was er ook in de middag een mooie aanloop en doorloop van bezoekers. De standhouders kunnen weer terugkijken op een prima, zo niet een uitmuntende marktdag. Uw fotograaf Koen Wieringa was op deze prachtige locatie tijdens de “middag-editie”.

Heeft dit bericht uw interesse gewekt?? Deze streekproductenmarkt wordt iedere 1e zaterdag van de maand georganiseerd.

Geniet van de met zorg samengestelde en uitgebreide fotoserie, hieronder geplaatst.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.