2020-09-20 Roden, FIM Long Track Speedway Gouden Helm.

2020-09-20 Roden, FIM Long Track Speedway Gouden Helm.

21 september 2020 0 Door Koen

Exclusief, in deze Coronaperiode, voor 250 toeschouwers werden de races om de Gouden Helm dit jaar toch verreden. Stichting Motorsport Roden had het weer goed voor elkaar. Het was een zeer exclusieve uitvoering, want een ticket kost maar even € 100,– per stuk.

Prachtige motorsport gezien, met als winnaar, Josef Franc uit Tsjechië, van de Gouden Helm, direct gevolgd door Romano Hummel op de 2 plek. Max Dilger uit Duitsland, maakte met zijn derde plaatst het podium compleet.

Alle foto’s staan op deze link: https://www.oypo.nl/nl/96d9d245491981d1

Geniet van de zeer uitgebreide fotoreportage, gemaakt en samengesteld door uw fotograaf Koen Wieringa.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.