2020-08-09 – Ramblin’ Boots speelt (bijna) het dak eraf in Zuidvelde.

2020-08-09 – Ramblin’ Boots speelt (bijna) het dak eraf in Zuidvelde.

10 augustus 2020 0 Door Koen

De Ramblin’ Boots traden gisteren op, in de kapschuur van de boerderij van de Fam. Bosma in Zuidvelde (Dr). Mooie corona-proof opstelling voor het publiek die genoten van de deze country-rockband. Buiten de schuur werd er lekker “gelinedanced” op de klanken van de Ramblin’ Boots. In de pauze was er (extra) gelegenheid voor een hapje, drankje en kon je leuke bandsouvenirs kopen. Al met al weer een zeer geslaagd evenement.

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, kun je nog even nagenieten middels de uitgebreide fotoserie, gemaakt door uw fotograaf Koen Wieringa.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.