2020-02-15, Roden: Druk bezochte Postzegelmanifestatie NOORD 2020 in Sportcentrum De Hullen.

2020-02-15, Roden: Druk bezochte Postzegelmanifestatie NOORD 2020 in Sportcentrum De Hullen.

15 februari 2020 0 Door Koen

15 februari 2020 was Sportcentrum de Hullen in Roden het domein van de filatelisten en muntenverzamelaars. Het was weer tijd voor het Postzegelmanifestatie Noord 2020. Uw fotograaf Koen Wieringa heeft bij aankomst met kunst en vliegwerk nog een parkeerplekje kunnen vinden. Binnen stond de hal bomvol met stands van postzegelverkopers en -handelaren. De vele bezoekers van deze beurs zaten op hun beurt aan de andere kant van de tafels op zoek naar hun ontbrekende exemplaren. En ook de Duitse Post was dit jaar aanwezig, alsmede een stand van het Gevangenismuseum Veenhuizen. De bezoekers en standhouders konden tegen betaling op een speciale kaart krijgen, met daar op de beursstempel met vermelding van het gevangenismuseum. Dit was dus weer een zeer geslaagde uitvoering van deze postzegelbeurs en geniet van de hieronder geplaatste fotoserie.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.