2019-11-23 Intocht Sinterklaas in Peize feest voor jong en oud.

2019-11-23 Intocht Sinterklaas in Peize feest voor jong en oud.

24 november 2019 0 Door Koen

Gisteren is Sinterklaas met zijn gevolg aan Pieten aangekomen in Peize. Rond 3 uur werd de gehele stoet begeleidt door de Muziekvereniging Noordenveld. De rit door het dorp kon rekenen op een enthousiaste menigte van kinderen en volwassenen. Na een korte stop bij de Hoprank ging het verder naar de Sporthal in Peize, waar de Sint een hartelijk welkom werd geheten door burgemeester Klaas Smid. Daarna was het één groot feest binnen in de sporthal.

Geniet van de door uw fotograaf Koen Wieringa samengestelde fotoreportage.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.