2019-11-02 Start aanleg bloemenlint bij de Vijversburg in Norg

2019-11-02 Start aanleg bloemenlint bij de Vijversburg in Norg

2 november 2019 0 Door Koen

Deze morgen is er begonnen met de aanleg van een bloemenlint, met als startpunt de Vijversburg in Norg. Heel Noordenveld Zoemt heeft, samen met de tuinwerkgroep van de Vijversburg in Norg dit project in gang gezet. Gezamelijk met een aantal bewoners van de Vijversburg werden de handen uit de mouwen gestoken om deze bloemenweide te realiseren.

Dit is het begin van een groot bloemenlint, via Terheijl naar Nietap en in Peize, Roden, Rowol, Nieuw Roden en Norg. Het doel hiervan is om de achteruitgang van de bijen en insecten een positieve wending te geven.

Ook RTV Drenthe was aanwezig om een verslag te maken voor het programma ROEG

Uw fotograaf Koen Wieringa, alsmede aanwezig voor het Roder Journaal, heeft hier een prachtig fotoverslag van gemaakt.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.