2019-08-24 V.V. Roden viert 90-jarig bestaan met gezellige receptie

2019-08-24 V.V. Roden viert 90-jarig bestaan met gezellige receptie

25 augustus 2019 0 Door Koen

De receptie bij V.V. Roden, ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van deze club, bracht een barg volk op de been. Ere-leden, leden, collega-verenigingen, sponsoren en een delegatie van gemeente Noordenveld, waren aanwezig om de jubilerende vereniging een warm hart toe te dragen. Onder het genot van een hapje en drankje, werd “tussendoor” een aantal speeches gehouden door voorzitter Hans de Vries, wethouder Jeroen Westendorp en KNVB-ambassadeur Wim Stroetinga. Hierna bleef het, onder ideale weersomstandigheden, nog heel gezellig op deze receptie. Aansluitend was er een voetbaltoernooi van alle voetbalverenigingen uit de gemeente Noordenveld, waarbij de 1e elftallen streden om de Noordenveldbokaal. Deze werd gewonnen door VV Roden.

Geniet van de, door uw fotograaf Koen Wieringa samengestelde, fotoserie tijdens deze receptie.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.