2019-08-06 KNRM Egmond oefent samen met Koninklijke Marine bij Egmond aan Zee.

2019-08-06 KNRM Egmond oefent samen met Koninklijke Marine bij Egmond aan Zee.

13 augustus 2019 0 Door Koen

Weer terug van een weekje Egmond aan Zee en dus de foto’s uitzoeken. Dinsdag 6 augustus 2019, net terug uit Alkmaar, zag ik een heli vliegen en dit keer geen gele. Vanaf het balkonnetje op 4-hoog van ons appartement in de Graaf van Egmond, werd mij duidelijk dat er, op het water, werd geoefend door de KNRM Egmond. Later uitgezocht dat ook de Koninklijke Marine aan deze oefening mee deed. Het gehele schouwspel grotendeels door de (tele-)lens bekeken. Dus prachtige opnames vanuit een andere hoek.

Goed werk mannen en vrouwen !!!!

Bekijk hieronder de prachtige fotoreportage, gemaakt door uw fotograaf Koen Wieringa.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.