2019-07-01, Start wielermeerdaagse in Nieuw Roden prooi voor Ronald Kruijer

2019-07-01, Start wielermeerdaagse in Nieuw Roden prooi voor Ronald Kruijer

2 juli 2019 0 Door Koen

Alweer de 37e editie van de (nu genoemde) Amysoft Wielermeerdaagse Noordenveld-Westerkwartier, met als startplaats Nieuw Roden. Op het programma eerst de dameskoers met aansluitend de elite-renners. Wegens tijdgebrek heb ik mijn aandacht deze avond moeten richten op de race van de mannen. Nog wel wat opnames gemaakt aan het eind van de dameskoers.

Direct na de start van de 60 ronden tellende koers, schoot het peloton met bijna 100 deelnemers uit de startblokken en maakten er een (zeer) snelle koers van. Al gauw was er een driemanschap (later 4) dat verder de hele race op kop reed. Ondanks alle inspanningen van het peloton, bleef het viertal weg waarna de sprint werd gewonnen door Ronald Kruijer van WV De Kannibaal.

Alle uitslagen, zowel dames als heren, vind je op deze link.

Alle (actie)-foto’s kun je bekijken en bestellen op deze link.

Geniet van de door uw fotograaf Koen Wieringa samengestelde fotoserie.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.