2019-06-04/04 Noordenveld, Code Oranje trekt RODE STREEP door Gemeente Noordenveld.

2019-06-04/04 Noordenveld, Code Oranje trekt RODE STREEP door Gemeente Noordenveld.

5 juni 2019 0 Door Koen

Gisteravond laat begonnen de onweersbuien, dus ook in de Gemeente Noordenveld. In de 5e Verloting was het gewoon een fikse onweersbui, maar zonder extremen. Later hoor je dat er gewoon een Rode Streep door de gemeente is getrokken. Voor zover ik het weet is de route Veenhuizen, Één, Peest, Norg, achterlangs naar Roden en door naar Nietap en Leek. Of het was een windhoos of het verschijnsel Downburst. Medewerkers van de Gemeente Noordenveld, de Brandweer, zeer veel hoveniersbedrijven en iedereen die ik vergeten ben te noemen, zijn vanaf vannacht al bezig om puin te ruimen, waarvoor dank. Gedupeerden, helaas, voor de één geen auto meer, maar ook geluk dat de boom niet volledig op de woning is gevallen. Ik wens hen allen sterkte met de situatie.

Bekijk hieronder de fotoserie, gemaakt door uw fotograaf Koen Wieringa.