2019-06-01 Roden, CH pony’s M+Z en paarden B+BB

2019-06-01 Roden, CH pony’s M+Z en paarden B+BB

1 juni 2019 0 Door Koen

Deze zaterdag van Kleintje Rodermarkt was uw fotograaf Koen Wieringa aanwezig op het Jaarbeursterrein. Vandaag was het, tijdens mijn aanwezigheid, de springbeurt voor de pony’s in de klasse M en Z, en de paarden in de klasse B en BB. De hindernissen zijn wat minder hoog dan bij de CH op donderdag. Maar het gaat ook om de winst, dus iedereen zette zijn beste beentje voor om het beste resultaat te halen, Al met al was het weer een prachtige (sport)middag.

Alle foto’s, gemaakt vanaf 13.40 uur deze middag, kun je bekijken en bestellen via deze link of via de foto-webshop van/op deze site.

Geniet van de door uw fotograaf samengestelde fotoserie.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.