2019-05-25  Open dag Brandweer Roden aan Westeresch groot succes.

2019-05-25 Open dag Brandweer Roden aan Westeresch groot succes.

25 mei 2019 0 Door Koen

Na ruim 5 jaar, na de officiële opening van de nieuwe brandweerkazerne aan de Westeresch, vonden de alom gewaardeerde spuitgasten van de brandweer Roden, het hoog tijd voor een open dag. Diverse demonstraties en veel waterspelletjes voor de kinderen bracht behoorlijk wat volk op de been. D’r was water zat, maar gelukkig geen hemelwater.

Geniet van onderstaande fotoserie, samengesteld door uw fotograaf Koen Wieringa.

Volg NeokComp Fotografie ook op Facebook en Twitter !!

Facebook:             NeokComp Fotografie Roden
Twitter:                 @NCF_Roden
Instagram:           neokcompfotografie

NeokComp Fotografie digitaliseert ook uw dia’s en negatieven.
Info via het contactformulier van deze website.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.