2018-10-06 Kloosterveste Run onder stralende omstandigheden (Assen).

2018-10-06 Kloosterveste Run onder stralende omstandigheden (Assen).

6 oktober 2018 0 Door Koen

Vanmiddag werd met prachtig weer de Kloosterveste Run gehouden. Uw fotograaf Koen Wieringa had zich in de wijk Kloosterveen te Assen verschanst aan De Boomgaard. Het 2,5 km lange parcours werd door de 5 km- lopers dus 2 keer gelopen en voor de 10 km-deelnemers dus 4 maal. Voor beide afstanden was er een afzonderlijke run. Het was weer een kleurrijk geheel, wat heel toepasselijk was met dit mooie weer. 
Weer prima georganiseerd hardloopevenement door  Het Winkelcentrum Kloosterveste.
De uitslagen kun je terugvinden op de site van de Kloosterveste Run.

De foto’s van de 5 km staan op deze link.

De opnames van de 10 km vind je hier.

Geniet van de fotoserie.

Als je, i.v.m. de privacywetgeving, solo op de foto staat en dit niet gewenst vind, geef dan het fotonummer (Webshop) door via neokcomp@kpnmail.nl. De foto(s) zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.